Iniciar sessió

×Atenció! El camps son obligatoris

Recollida d'animals domèstics abandonats

Descripció

Servei de recollida d'animals abandonats a la via pública dins l'àmbit del municipi de Sant Feliu de Guíxols. Definició dels serveis:
 • A) SERVEI DE RECOLLIDA ORDINARI: és la recollida o captura i trasllat al centre, dels animals de companyia que circulin sols en espais públics. L'horari del servei ordinari és de 9 a 15 h de dilluns a divendres feiners.
 • B) SERVEI DE RECOLLIDA D'ANIMALS ABANDONATS O EXTRAVIATS A LA VIA PÚBLICA: és la recollida dels animals abandonats o extraviats, vius, que prèviament la Policia Local o personal de l'ajuntament ja hagin retingut, posat en gàbies, o que estiguin en espais tancats que es pugui facilitar la seva captura, i el seu trasllat al centre d'acollida. Aquest servei no inclou la captura d'animals ensalvatgits en espais oberts.
 • C) SERVEI DE RECOLLIDA D'ANIMALS MORTS: Recollida d'animals morts que es trobin a domicili dels seus propietaris o en la via pública. Aquest servei el pot sol·licitar qualsevol propietari d'un gos que hagi mort, i el mateix ajuntament. (S'abonarà una taxa a part)
 • D) RECOLLIDA D'ANIMALS ENSALVATGITS: Les agrupacions d'animals ensalvatgits o perillosos, o aquells animals que per la seva agressivitat no es puguin retenir pels mitjans habituals, serà el cos d'Agents Rurals qui actuarà amb el suport del personal del centre. Els animals capturats vius seran lliurats al centre d'acollida i seguiran els tràmits corresponents.
 • E) SERVEI DE RECOLLIDA URGENT: Captura immediata i trasllat al centre d'acollida dels animals de companyia vius (inclosos ferits i malalts) que circulin sols en espais públics i representin un risc per a la seguretat i la salut de les persones o dels mateixos animals. Aquest servei  inclou totes les actuacions fins a l'acollida dels animals al centre.

A qui es dirigeix

Qualsevol persona que avisi de la presència d'un animal perdut, abandonat o ferit a la via pública

Empresa concessionària

Consell Comarcal del Baix Empordà

Quin cost té?

Cap

Área responsable:

Neteja Urbana i Zona Blava

Horari:

9h a 14h

Telèfon:

972 32 70 03

Email:

netejaviaria@guixols.cat

Direcció:

C/ Mall, 61 - ( Edifici Vetlladores )

Llocs on es realitza

Serveis que es realitzen al mateix lloc

Tràmits relacionats

 • No hi ha cap tràmit relacionat
 • Documents

  • No hi ha cap document
  3r Premi Administració Oberta 2018 Reconeixement Infoparticipa 2016 Consorci AOC