Iniciar sessió

×Atenció! El camps son obligatoris

Bústia de denúncies anònimes

Nova denúncia

(Camp Obligatori)
(Camp Obligatori)
Feu una breu descripció dels fets i procureu no incorporar informació que us identifiqui. Assenyaleu com podem verificar el que ens comuniqueu i aporteu tota la documentació disponible sobre l'assumpte. S'aconsella facilitar la informació sensible mitjançant un fitxer adjunt.
(Camp Obligatori)
Demostra que ets una persona. Quant és 4+2?

La presentació de denúncies a la bústia implica que accepteu les previsions aplicables disponibles al peu de pàgina i les condicions d'ús.

La persona que fa la comunicació és responsable de l’ús incorrecte de la bústia de denúncies anònimes i del contingut de les comunicacions formulades. L'Oficina Antifrau restarà exempta de tota responsabilitat.

No es poden formular denúncies amb una finalitat diferent de la prevista a la Llei 14/2008, del 5 de novembre, de l’Oficina Antifrau de Catalunya, que vulnerin els drets fonamentals a l’honor, a la imatge i a la intimitat personal i familiar de terceres persones, que siguin contràries a la dignitat de la persona o que lesionin la legislació de protecció de dades de caràcter personal.

Atenem les consultes de les persones que utilitzen els formularis de contacte de la nostra pàgina web. Les dades s’utilitzen únicament per aquesta finalitat i no es comuniquen a altres persones. Trobareu més informació sobre el tractament de les dades a aquest enllaç: enllaç a la política de protecció de dades

He llegit i accepto la política de privacitat de dades de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

3r Premi Administració Oberta 2018 Reconeixement Infoparticipa 2016 Consorci AOC